Известие

Collapse
No announcement yet.

Приятна тенденция в цените на Алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Приятна тенденция в цените на Алфа 166

Колеги са се рових в мобиле.бг и забелязах една много приятна тенденция на намаляване цените на Алфа 166. Само допреди 2-3 месеца цените бяха 16-17 и нагоре хил.лв. Сега има доста на цени 15-16, а също така и няколко около 14 хил.лв. Май така както върви прав ще се окаже колегата 156 м-джет. И селд около година цените ще станат наистина достъпни даречем колкото 156.
    Тогава ще удари и моя час . Алфа 166 е най-добрата Алфа Ромео според мен-без компромиси с качеството. Ох нямам търпение цените да спаднат още. Има ли и други 166-фенове тук?
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

И ние сме тук и ние дебнем
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Приятна тенденция в цените на Алфа 166

Първоначално публикувано от Gecata
      ...Има ли и други 166-фенове тук?
      Фенове да искаш
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Да де ама си купи колегата ауди.

Нищо де важното е да го радва и да му се кефи. Другото - тури му пепел.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Що ли ми се струва, че такава тенденция има и при 156ците, както и за повечето италиански коли
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Да има такава тенденция при всички коли не само италианските. Това е нормално. При Алфа 166 обаче тя се забелязва осезателно в рамките на 2-3 месеца. Докато при 156 да речем цените спадат ама с натрупването на всяка следваща годинка.
            И така...очакваме наследника на 166 и гледайте кво става. Всички алфа маниаци ще ставаме баровци със 166-ци.
            sigpic"
            Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Гледай внимателно, тенденцията не е дамо при 166ците!

Това си е закон Не виждам на какво се кефите? Или по-точно с какво сравнявате?
              ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

цените падат и заради премахването на митото което беше 2 800 лева а всички търсят немски автомобили и после само кърпят купетата

Comment

И на мен много ми допада 166-та. Смятам по-нататък да е следващата ми алфа. Не че 156 е лош автомобил. Напротив...Но някак вече ми се кара по-голяма кола от моята /алфа155/
                  алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

Comment

Цените на 166 падат, защото вече е остарял модел - излезне ли заместник ще станат и под 10'000лв.
                    Нормално е и цените на 156 да падат, защото вече има следващ модел - 159
                    На 147 защо не й пада цената, замисляли ли сте се
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                      Цените на 166 падат, защото вече е остарял модел - излезне ли заместник ще станат и под 10'000лв.
                      Нормално е и цените на 156 да падат, защото вече има следващ модел - 159
                      На 147 защо не й пада цената, замисляли ли сте се
                      ми аз не се сещам 166 да има заместник което ще рече, че не е чак толкова остарял модел
                      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

То и аз се надявам в близките година-две мойта мъничка 146-чка да порасне, да и зарастне 5-тата врата и да се превърне в ей този сребрист лебед:

цък
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                          ми аз не се сещам 166 да има заместник което ще рече, че не е чак толкова остарял модел

Бате, най-стария модел в цялата гама е
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                            То и аз се надявам в близките година-две мойта мъничка 146-чка да порасне, да и зарастне 5-тата врата и да се превърне в ей този сребрист лебед:

цък
                            мдаааа, 1 към 1 с моя сребрист лебед само, че моя е малко по-стар 2001-ва и не видях този дали има махагон вътре, ама щом е Distinctive мисля, че кожата, махагона, тел, нави и т.н. са задължителни.
                            Алфа 166, 2.0 ТС 2001год.

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Важни са Жантите Махагонът не ми трябва хич на мене
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment

Working...
                              X